Transtorns digestius

Entenent que les causes puguin ser d’origen emocional i sempre recomanant que es facin les proves necessàries per descartar altres causes.

“Si el cos hagués de portar a la ment davant un tribunal, per danys i prejudicis, trobaríem que la ment ha estat un vil terratinent respecte al seu amo”
(Plutarco, filòsof greg)

Es molta la gent que avui en dia pateix de trastorns digestius: les presses, la dieta, falta d’exercici i la mala gestió de les emocions en són les causes principals.

Als budells els hi diuen el segon cervell. Tota reacció que tu tens a les teves emocions passen al teu intestí..

Jo per pròpia experiència he patit durant molts anys l’estrenyiment i desprès la diarrea crònica (síndrome budell irritable), se lo incòmode, dolorós i inclús lo vergonyós que pot ser. Es per això i per que jo ja ho he superat fa uns anys que vull ajudar amb la meva experiència a qui vulgui fer alguns canvis en la seva vida per sentir-se més bé i ser més feliç.

La tècnica consisteix en una revisió i millora sobre la gestió de les nostres emocions i unes sessions de tècnica metamòrfica ( una teràpia que es basa en l’autocuració energètica, molt relaxant i agradable, de la que en soc terapeuta). Amb aquesta combinació de teràpies aconseguiràs sentir-te molt millor.